Blog

Meer weten over de inkoopsector? Bekijk de vierde wet, over de vraag en aanbod

25/01/2019

Blijf op de hoogte van de inkoopsector dankzij HighFive.

Het is moeilijk om lessen te trekken uit de inkoopsector en om aan te tonen wat er allemaal beter kan bij uw bedrijf. Daarom hebben wij dit voor u gedaan zodat u beter wordt in uw job en ook nog eens uw bedrijf en uw collega’s beter kan helpen.

Wij hebben speciaal voor u een 15 verschillende video’s gemaakt waarbij wij elke week een ander onderwerp gaan toelichten over de inkoopsector.
Deze zijn vooral gericht op de praktijk dus wat u waarschijnlijk al eens hebt meegemaakt op uw werk. Geen pure theorie dus die u niet kan toepassen, daar leggen we bij HighFive de nadruk op want de focus bij de inkoopsector ligt toch vooral op de praktijk.

Blijf zeker op de hoogte en bekijk de andere video’s ook want bij HighFive helpen we u graag verder en willen we u beter laten worden in uw job!

Als vierde wet hebben we wat meer informatie over de vraag en aanbod tijdens de onderhandelingen. Tip, het is niet hoeveel mensen een pot choco kopen in de supermarkt maar wat is het dan wel?

Bekijk snel de vierde wet, de wet van vraag en aanbod. Hebt u de vorige gemist? Bekijk ze dan zeker hier

De wet van vraag en aanbod

Waarom moet u rekening houden met de vraag en aanbod tijdens onderhandelingen?Bekijk snel de vierde wet, de wet van vraag en aanbod.

Geplaatst door HighFive op Maandag 5 november 2018

Laat ons zeker weten of dit u bekent voorkomt en of het u heeft geholpen!