Blog

Meer weten over de inkoopsector? Bekijk de zevende wet, de wet van Excel

06/02/2019

Blijf op de hoogte van de inkoopsector dankzij HighFive.

Het is moeilijk om lessen te trekken uit de inkoopsector en om aan te tonen wat er allemaal beter kan bij uw bedrijf. Daarom hebben wij dit voor u gedaan zodat je beter wordt in uw job en ook nog eens uw bedrijf en uw collega’s beter kan helpen.

Wij hebben speciaal voor jou een 15 verschillende video’s gemaakt waarbij wij elke week een ander onderwerp gaan toelichten over de inkoopsector.
Deze zijn vooral gericht op de praktijk dus wat je waarschijnlijk al eens hebt meegemaakt op uw werk. Geen pure theorie dus die jij niet kan toepassen, daar leggen we bij HighFive de nadruk op want de focus bij de inkoopsector ligt toch vooral op de praktijk.

Blijf zeker op de hoogte en bekijk de andere video’s ook want bij HighFive helpen we u graag verder en willen we je beter maken in jouw job!

Als zevende wet hebben we wat meer informatie over hoe Excel belangrijk is voor jouw organisatie. Het aandeel van Excel wordt vaak onderschat maar het is een handige tool om de overzichtelijkheid te bewaren als je met veel gegevens bezig bent.

Bekijk snel de zevende wet, de wet van Excel. Hebt u de vorige gemist? Bekijk ze dan zeker hier

De wet van Excel

Wat is het voordeel van Excel voor uw organisatie en tijdens uw werk?Bekijk snel de zevende wet, de wet van Excel

Geplaatst door HighFive op Maandag 5 november 2018