Over HighFive

Sandy Buckinx

Telefoon: +32 475361495

LinkedIn

Sandy Buckinx heeft haar gehele loopbaan lang al in Aankoop gewerkt. Voor zij van start ging als zelfstandig consultant was zij verantwoordelijk voor Aankoopfuncties bij Metco, Proctor & Gamble, Carrefour, Siemens en Telenet. Eenmaal gestart als consultant, werkte zij diverse projecten af met succes in bedrijven als Arcelor Mittal, Dexia, Atlas Copco, Chevron, Recticel, VRT, AXA, ING, enz.

Tegenwoordig leidt Sandy haar eigen bedrijf dat jonge professionals de kans geeft hun loopbaan te starten in aankoopdepartementen van grote bedrijven. Meer informatie op www.supplyplus.be.

Sandy heeft altijd al graag met mensen gewerkt, als trainer en als coach. Zij is al een “compagnon de route” van Philip Meyers sinds vele jaren. Beide zijn zij docenten Inkooptechnieken aan de University College in Leuven waar zij doceren in een Bachelar-na-Bachelor programma Advanced Business Management. Sandy doceert ook aan de Coventry University. Zij is een geboren trainer die er van houdt haar ervaring en kennis te delen zonder de dagelijkse praktijk uit het oog te verliezen. Aarzel niet om een kijkje te nemen naar de aanbevelingen  op haar LinkdIn pagina en lees wat collega’s over haar te zeggen hebben.

Sandy is Handelsingenieur van de Universiteit van Hasselt en heeft een Master Bedrijfseconomie van de Queen’s University of Belfast. Aan de Université des Sciences et Technologies de Lille behaalde zij een certificaat in Internationale Handel. Sandy heeft ook deelgenomen aan een Business Training Programma aan de Vlerick Leuven-Gent Management School.

Terug
Sandy Buckinx'