Activiteiten

Toolbox: Project management voor aankopers

Type(s): Toolbox opleiding

Doelpubliek: Eenmalige aankopers, Logistieke specialisten, Niet-aankopers, Professionele Aankopers

Start: 19/06/2019 - 18:00

Einde: 19/06/2019 - 22:00

Trainer(s): Philip Meyers

Prijs: € 300

Zorg dat u uw taken met maximale efficiƫncie kan uitvoeren en sta sterker in de onderhandelingen met leveranciers

Deze training is bedoeld voor aankoopmedewerkers die ofwel deel uitmaken van een projectteam, ofwel zelf een (aankoop)project moeten leiden.

Dikwijls maken aankopers deel uit van een team dat een project moet uitvoeren. Een professioneel Project Management voorziet een aankoopproces dat dikwijls echter onvoldoende gekend is door de aankopers. Anderzijds hebben Project Managers dikwijls te weinig kennis van de Aankoopprocessen en de mogelijkheden en beperkingen daarvan.

Deze training beoogt van enkele basisbegrippen uit het Professioneel Project Management uit te leggen aan de aankopers zodat zij hun ondersteunende rol met maximale efficiƫntie kunnen uitvoeren, en sterker staan in onderhandelingen met leveranciers die projecten moeten uitvoeren.

De deelnemers zullen een eigen projectplan maken tijdens deze training en ook een case study bekijken zodat er vooral gekeken wordt naar de praktijk in plaats van puur theorie.

Na deze training zullen aankoopmedewerkers beter begrijpen welke de basisbeginselen zijn van het Project Management. Zij zullen in staat zijn om de taal van de Project Manager te spreken, en eventueel zelfs zelf (kleine) projecten te leiden, binnen aankoop bijvoorbeeld.

Programma

Terug