Activiteiten

Toolbox: Een Professionele Offerteaanvraag maken

Type(s): Toolbox opleiding

Doelpubliek: Eenmalige aankopers, Professionele Aankopers

Start: 30/04/2019 - 18:00

Einde: 30/04/2019 - 22:00

Trainer(s): Philip Meyers

Prijs: € 300

Verspil geen uren meer bij het vergelijk van offertes door meer te leren over welke vragen u moet stellen en hoe deze data makkelijker kunnen vergeleken worden

Heel dikwijls is het een lang, complex en pijnlijk proces om offertes te vergelijken die je ontvangt na het sturen van een prijsvraag naar verschillende leveranciers. Heel dikwijls komt dat omdat we te weinig of verkeerde vragen gesteld hebben!

Gedurende deze training leggen we uit welke de onderdelen zijn van een professionele prijsvraag: voorbeeld van het aankoopcontract, Statement of Work (SOW), Service Level Agreement (SLA), Algemene voorwaarden, Prijs schema, …

De deelnemers ontvangen een Excel template die laat zien hoe je je eigen schema kan opmaken. Bovendien zijn er een aantal extra voorbeelden: Aankoopcontract, SLA, Algemene Voorwaarden, enz.

Het uiteindelijke doel is er voor te zorgen dat leveranciers antwoorden sturen die gemakkelijker vergeleken kunnen worden, en die de nodige elementen bevatten om de onderhandelingen beter voor te bereiden.

Deelnemers dienen een elementaire kennis te hebben van MS Excel: formules gebruiken, formats, …

Programma

Terug