Activiteiten

Toolbox: Wat doet Aankoop eigenlijk?

Type(s): Toolbox opleiding

Doelpubliek: Eenmalige aankopers, Logistieke specialisten, Niet-aankopers, Project Managers, Verkopers

Start: 12/06/2019 - 18:00

Einde: 12/06/2019 - 22:00

Trainer(s): Philip Meyers

Prijs: € 300

Leer waarover aankoop allemaal gaat en kom meer te weten over de aankooptaal

Deze training is bedoeld voor alle medewerkers die geen deel uitmaken van Aankoop, en die daar ook nooit zullen werken. Anderzijds hebben deze collega’s dikwijls intensieve contacten met Aankopers. De bedoeling is dat deze collega’s een beter begrip krijgen van de werking van Aankoop, de toegevoegde waarde van de aankopers en hoe best samengewerkt kan worden met de aankopers. Uiteindelijke doelstelling is dat de onderneming de toevoer van goederen en diensten van leveranciers naar een hoger niveau tilt.

Na deze training zullen medewerkers beter begrijpen waar het bij Aankoop allemaal over gaat. Zij zullen de “aankooptaal” leren kennen en beter begrijpen waarom de aankopers bepaalde vragen stellen. Logischerwijze zullen zij betere antwoorden kunnen geven en de samenwerking leren verbeteren.

Deze training helpt de relatie te verbeteren tussen de aankopers en de rest van de onderneming. Zodoende zal de betrokkenheid van de aankopers stijgen en kunnen zij een betere service leveren aan de collega’s.

De deelnemers zullen van start gaan met een eigen communicatieplan gebaseerd op de elementen van deze training. 

 

 

Programma

Terug
Aankoop voor project managers