Activiteiten

Onderhandelingen met leveranciers voor aankopers

Type(s): Open opleiding

Doelpubliek: Eenmalige aankopers, Professionele Aankopers

Start: 18/12/2017 - 09:00

Einde: 18/12/2017 - 17:00

Trainer(s): Philip Meyers

Prijs: € 650

Zorg ervoor dat je goed voorbereid aan de onderhandelingstafel komt

Geen rollenspelen in deze opleiding onderhandelingstechnieken! Wij zijn er van overtuigd dat uw succes aan de onderhandelingstafel afhankelijk is van een degelijke voorbereiding.

U leert niet onderhandelen tijdens een oefening van enkele minuten. Voorbereiden, daarentegen kan u wel leren. Als u weet dat een goede voorbereiding 90 % uitmaakt van het succes van de onderhandeling is de beslissing voor het volgen van een cursus onderhandelen snel gemaakt, toch?

In deze training leert u dus hoe u een gewone onderhandeling voorbereidt. We leggen u tijdens deze cursus onderhandelen eerst de basisbegrippen uit: ‘Hoe bepalen we onze positie?’, ‘Wat is de positie van de leverancier?’, ‘Wat zijn de mogelijke tactieken en hoe gaan we kiezen?’.
We gaan ook dieper in op uw doelstellingen en die van de leverancier. Hoe beter u uw leverancier kent, hoe meer controle u heeft tijdens het onderhandelen. Tijdens de cursus onderhandelingstechnieken wordt u zich hier beter van bewust. U krijgt ook meer inzicht in uw eigen onderhandelingsstijl en leert tevens belangrijke signalen in lichaamstaal detecteren. Alles wordt bovendien netjes opgevolgd in de unieke HighFive checklist.

Programma

Terug